Tuesday 21 May 2024 00:13
asbestattest

 

Combipakket Asbestattest + EPC

 

Prijzen 21% BTW en alle kosten ingebrepen

Superpromoties bij Certilux ! Geniet nu van onze kortingen!

 

 
Vlaanderen
Studio
€ 850€ 645
Appartement
€ 850€ 645
Duplex Appartement
€ 850€ 645
Triplex Appartement
€ 905€ 675
Gesloten bebouwing
€ 1005€ 775
Halfopen bebouwing
€ 1015€ 790
Vrijstaande woning
€ 1045€ 820
Grote woning *
€ 1280€ 1055

  • Een grote woning is een woning met een oppervlakte van 250 m² tot 350 m². Bij twijfel kiest u voor de goedkoopste optie. Desgevallend zullen wij dit na het plaatsbezoek corrigeren. Voor grotere panden kan U hier een offerte aanvragen
  • Deze tarieven zijn enkel van toepassing voor residentiële gebouwen. Voor handelspanden, kantoorgebouwen, openbare gebouwen, bedrijven of industrie kan u hier een offerte aanvragen.
  • De tarieven includeren maximaal twee staalnames met bijhorende labo-analyse. Indien meer staalnames noodzakelijk blijken, worden deze bijkomend aangerekend aan €70 per stuk (BTW inclusief), cash te betalen tijdens het plaatsbezoek.
  • Per afgeleverd asbestattest dienen wij een retributie van €50 ter attentie van OVAM aan te rekenen en door te storten.

Bestellen?

Gelieve al uw gegevens hier in te vullen. Wij contacteren u zeer spoedig. U kan steeds gratis annuleren!

Geen online betaling, u ontvangt een factuur per e-mail of post.

Onze werkwijze


U kan uw bestelling online ingeven. Er wordt zo snel mogelijk een afspraak gemaakt voor het uitvoeren van het plaatsbezoek. Hulp nodig met het invulformulier of toch liever telefonisch bestellen? Bel dan 053 430 430 dagelijks tussen 8 en 18 uur.

Aansluitend op het vastleggen van de afspraak, ontvangt u een e-mail ter bevestging van de afspraak met de digitale versie van uw factuur in bijlage. Het factuurbedrag kan per overschrijving voldaan worden, u hoeft dus niet online te betalen via onze website.

De levering gebeurt digitaal (per e-mail)

Bij verkoop van uw woning heeft u mogelijks ook een elektriciteitskeuring nodig. In dat geval bestelt u best een voordelig Combipakket: Asbestattest + EPC + elektriciteitskeuring.

 

Meer informatie over de attesten ?